Cam Giydirme Reklam

You are currently viewing Cam Giydirme Reklam

Cam Giydirme

1996 yılından bu yana tüm hizmetlerinde olduğu gibi cam giydirme reklam hizmetinde de kalitesiyle tercih edilen Express Reklam hizmetinden daima memnun kalacağınız sayılı firmalardan birisidir. Tüm işlemlerinde büyük bir titizlik sunan ve alanına uzman personeller ile hizmetini hayata geçiren Express Reklam, özellikle de cam giydirme alanında daima seçici davranmaktadır. İlk defa duyanları şaşırtan ancak gerçek anlamda camların giydirildiği teknik bir işlem olan bu eylem sayesinde tüm klinikler, mağazalar ve camlı sahalar çok daha şık ve dekoratif bir görünüme sahip olmaya başlıyor.

Reklamın daha renkli ve daha can alıcı şekilde yapılabilmesi uzun yıllar boyunca değişim gerektirmemesi açısından cam giydirme hem dekoratif hem de dayanıklılık anlamında mutlaka yapılması gereken işlemlerden biridir.  Oldukça kısa sürede ürettiği giydirme malzemeleriyle, en doğru teknikleri harmanlayarak hizmetini sunan Express Reklam, bulunduğunuz her ortamı güzelleştirmeye ve dinamik bir sahaya dönüştürmeye devam ediyor.

Vanvejin Cam Kaplama Ümraniye

Cam Giydirme Seçenekleri Nelerdir?

Baskı işlemlerinden açık hava işlemlerine, dijital işlemlerden araç giydirmeye pek çok alanda sunduğu kaliteli ve profesyonel hizmetin yanı sıra cam giydirme alanında da daima titiz çalışmaları ile ön plana çıkan bir firmadır. Sizler de cam giydirme hizmetinden faydalanmak istediğiniz zaman seçenekleri göz önüne alarak sizin için en doğru giydirme işlemini yaptırabilirsiniz.  Bu işlem farklı seçenekler sayesinde en doğru şekilde camlara Express Reklam personelleri tarafından büyük bir özenle uygulanır.

Cam giydirme seçenekleri arasında One Way Vision, Cephe Mesh Germe, Buzlu Folyo ve Cam Filmi seçenekleri yer almaktadır. Cephe One Way Vision yani delikli malzeme seçeneğinden cam kaplı binalar giydirilir. Bu binalarda kullanıma uygun bir folyo türü ile kaplama yapılır. Yapışkanlı ve delikli bir yüzeye sahip olan folyo tipi içeriden dışarıyı gösteren ancak dışarından içeriyi göstermeyen bir özelliğe sahiptir. Cephe Mesh Germe yani delikli vinil seçeneği ise brandadan üretilir. İçeriden dışarıyı görme özelliği taşır. Binaların dış yüzeyine demir karkaslardan zeminler oluşturulur ve mesh olarak adlandırılan branda gerilir. Kumlu folyo olarak da adlandırılan buzlu folyo seçeneği ise tamamen dekoratif amaçlı kullanılan bir giydirme tekniğidir. Express Reklam tarafından da büyük bir profesyonellikle hayata geçirilen buzlu folyo işlemi dışarıdan hiçbir şekilde içerisinin gözükmemesini hedefler. Güneş ışınlarını da içeriye sokmaz. Üzerine baskı yapılma özelliği de bulunur. Cam filmi ise tamamen cama vuran ışığı kesmek amacıyla camlara giydirilir. Tüm alanlarda ve ofislerde cam giydirme işlemlerini yapmaya devam eden Express Reklam, mağaza görsellerinizi tüm dünyaya tanıtmanıza da yardımcı olur.

Cam Giydirme Avantajları Nelerdir?

Express Reklam tarafından kusursuz şekilde uygulanmakta olan cam giydirme işlemlerinin avantajları da oldukça fazladır. Mağazalarınız için ya da ofisleriniz için tercih edeceğiniz cam giydirme işlemleri tamamen pratik şekilde yapılır ve maliyeti oldukça düşüktür. Bütçe dostu olan bu işlem sayesinde ofislerinizde dilediğiniz görüntüleri elde etmek artık çok daha kolaydır. Bu işlem sayesinde marka bilinirliğinde artış meydana gelir. Çok daha geniş formatlı bir biçimde uygulama yapılabilir. Kısa süren montaj süreleri sayesinde uzun dakikalar boyunca beklemek zorunda kalmazsınız. Express Reklam, bu giydirmeyi yaparken tamamen sizin tercih ve isteklerinize yönelik baskıları da hayata geçirir. Bu sayede camlarınızda iletişim numaralarınızı kalıcı olarak bulundurabilir ve böylece kendi müşterilerinizle de daha hızlı bir şekilde iletişime geçebilirsiniz. Satış oranlarınızda kısa sürede artış meydana gelmeye başlar. Böylece müşteri deneyimleriniz de giderek artar ve daha fazla bilinir hale gelebilirsiniz. Express Reklam tamamen yeni teknoloji yatırımları ile tüm hizmetlerini sizlere ulaştırır. Özellikle de cam giydirme hizmetinde baskı teknolojisini kullanarak dilediğiniz tüm baskıları cam kumaşlarına işleyebilir. 28 yıllık deneyimi alacağınız hizmet sonucunda net bir şekilde görebilirsiniz. İsviçre menşeili makinelerinde yüksek kalitede baskılarına devam eden Express Reklam, en düşük maliyetle en hızlı çözümleri sizlere iletir. Hem türlü ofis ve mağaza cam giydirmelerinde 369 derece çözüm sunarak sektörün önde gelen firması olmaya devam etmektedir. Cam folyo uygulamalarıyla, kum folyo uygulamasıyla, mağaza ve ofis camları uygulamasıyla gönül rahatlığıyla bilgi ve hizmet alabileceğiniz bir firmadır.

Cam Giydirme Ne Kadar Dayanıklıdır?

Cam giydirme işlemi Express Reklam farkıyla ve kalitesiyle hayata geçirildiği durumda uzun yıllar boyunca bozulma meydana gelmeden kullanılabilir. Oldukça dayanıklı şekilde yapılan baskıları sayesinde yüksek kaliteli cam formuna sahip olmuş olacaksınız. Cam giydirme seçenekleri arasından en uygunları kullanılarak yapılan bu işlem sayesinde hem renk ve dekorda artış hem de müşteri çekiminde ve satış oranlarında artış meydana gelir.

Vanvejin Cam Giydirme

Temizliği de son derece kolay bir şekilde yapılan bu işlemlerde net bir kullanım tarihi belirtmek yanlıştır. Ancak temizliğine düzenli olarak devam edildiği zaman ve kaplanan alanın ebatlarına bağlı olarak cam giydirme işlemi son derece uzun bir süre dayanıklılığını korumaya devam eder. Özellikle de Express Reklam tarafından yüksek teknolojik cihazlar kullanılarak yapılan baskılar kolay bakım avantajına da sahiptir. Özellikle kişilere özgü ofislerde sık sık kullanımı tercih edilen cam giydirmelerde kullanılan renk seçenekleri de bir hayli fazladır. Elbette tüm cam giydirme seçenekleri aynı kalite ve aynı ömre sahip değildir. Giydirilen camların ebatlarına bağlı olarak, kullanılan yapı malzemesine bağlı olarak, hava alma durumuna ve hava koşullarına bağlı olarak da dayanıklılık ömürlerinde farklılıklar ortaya çıkabilir. Bina yapılarına göre ve ofis yapılarına göre en uygun seçenekleri kullanarak hizmetine devam eden Express Reklam sayesinde kullanışlı bir şekilde vitrinlerinizi sergilemeye devam edebilirsiniz. Hem uygulama aşaması oldukça kısa süren ve pratik olan hem de kullanımı oldukça basit olan bu işlemler uygulanacak olan alana göre ve farklı faktörlere göre ele alınır.

Cam Giydirme Fiyatları Nelerdir?

Express Reklam alanında uzmanlaşmış olan ve 1994 yılından bu yana tecrübelerini sabitleyerek üzerine katan bir firmadır. Özellikle de cam giydirme alanında daima profesyonel hizmet sunmaya devam etmektedir. Fiyatları ile bütçe dostu olmakla birlikte uygulanacak olan alana göre elbette değişiklik gösterir. Camların ölçülerine göre, hangi cephelere giydirme yapılacağına göre, hangi yapı malzemesi kullanılacağına göre fiyatlandırmalar yapılır. Ancak tüm seçeneklerde sunduğu fiyatlar müşteri memnuniyetinin üzerine çıkmayan fiyatlardır. Hem maddi açıdan hem de estetik açıdan tüm işlemi büyük bir özenle hayata geçirir.

Cam Giydirme Nasıl Yapılır?

En çok merak edilen konulardan birisi cam giydirme işleminin nasıl yapıldığı konusudur. Express Reklam kalitesini ortaya koyarak en doğru giydirme seçeneğini tercih eder. Yapı türüne bağlı olarak mekanların aldığı ışığı göz önünde bulundurur. Uygulama yapılacak olan yapının türüne ve büyüklüğüne göre işlem yapar. Kullanılan malzemenin en doğru malzeme olmasına özen gösterir. Genellikle kullanılan malzemeler yapı olarak birbirine benzese de istenilen dekor ve tasarımlara özel olarak farklı maliyetlerde farklı malzemeler de kullanılabilir. Özel ofislerde ve resmi kuruluşlara ait olan ofislerde ise fotoğraf baskıları, grafik tasarımları ve görsel çalışmalara da giydirme aşamasında yer verilebilir. Son derece titiz çalışmaları ve dikkat çekici tasarımları ile Express Reklam daima sizinle.