You are currently viewing Kartal Folyo Baskı

Kartal Folyo Baskı

Kartal folyo baskı, firmamız siz değerli müşterilerimizin istek ve ihtiyaç taleplerini en iyi şekilde karşılamak için en geniş yelpazede ürün ve hizmeti sizlere sunmaktadır. Firmamız daima müşteri beğenisini ve müşteri memnuniyetini en üst düzeyde sağlamak amacı ile işini yapmış olmaktadır.

Kartal Folyo Baskı

Firmamız kurulduğu günden bu yana, kaliteli djital baskı çözümlerini zamanında ve istenilen sürede üreterek siz değerli müşterilerimize hizmet etmektedir.

  • Bu ekranda farklı ölçülerdeki folyo baskılarınızın siparişini verebilirsiniz.
  • Sadece işinizin ebadını yazın. Gerisini Express hesaplasın.
  • Her ebat için sepetinize yeni bir folyo baskı ürünü ekleyebilirsiniz.
  • Maksimum baskı genişliği 196 cm olup boy önemli değildir.
  • Daha büyük ebatlardaki ürünler, uygun malzemeye göre binme payı verilerek bölünür.

Bu adımda verilen folyo baskı siparişleri 720 dpi ve 1440dpi kalitesinde Roland baskı makinalarında basılmaktadır.

  • Özel boyut sipariş
  • Gelişmiş online tasarım stüdyosu
  • Opak ya da şeffaf malzeme
  • Dış mekan şartlarına dayanıklı

Kartal Yapışkanlı Folyo Baskı

Kartal’de folyo baskı hizmetleri ile sizlere özel ölçülerde da folyo baskı hizmeti sunuyoruz. ister kendi tasarımlarınızı isterseniz grafik ekibimiz ile tasarladığınız folyo baskılarını en kaliteli çıktıları ile sizlere sunuyoruz.

PVC ürün olan folyo reklam, tanıtımlarda ve dekorasyon sektöründe farklı tekniklerde kullanılan bir malzemedir. Folyo ürünü en çok baskı ve reklam sektöründe kullanılmaktadır.
Kullanım Alanları : Bina cephe kaplama – Bina cephe giydirme
Fuar reklam standları : İç mekan tasarımları, İç dekorasyonlar, Vitrin reklamları, Reklam stickerları, Cam folyo giydirme, Cam folyo kaplama.

Kartal Folyo Dijital Baskı

Kartal folyo baskı bireyler, hayatlarını teknolojik gelişmeler sayesinde kolaylaştırmaktadır. Bireylerin yanı sıra firmalar da sunmuş oldukları ürünler ile hizmetlerinin kalitelerini teknolojik gelişmeler sayesinde artırmıştır.

Artan bu kalite ile birlikte müşteri memnuniyetleri sağlanmaktadır. Ancak bazı firma ihtiyaçları konusunda teknoloji tek başına yeterli gelememektedir.

Bu süreç içerisinde ise devreye yine teknolojinin dokunmuş olduğu reklamcılık girmektedir. Reklamcılık ile birlikte firma hedefleri de başarılı bir şekilde gerçekleştirmektedir. Reklamcılık alanında en çok tercih edilen hizmetlerden biri olan Kartal folyo baskı ile sizlerde başarılı bir firma gelişim süreci gerçekleştirebilirsiniz. Şimdi sizler için Kartal folyo baskı hizmetini biraz daha detaylı bir şekilde ele alalım.

Kartal Folyo Baskı Modelleri ve Fiyatları

Folyo baskı nedir? Folyo malzeme günümüzde daha çok dijital baskı işlerinde kullanılan, PVC türünde, arkası yapışkan bir baskı malzemesidir. Folyo, başka bir malzemeye ihtiyaç duymaksızın birçok yüzeye yapışması nedeniyle çok tercih edilmektedir.

Kartal folyo baskı: Günümüzde daha çok dijital baskı işlerinde kullanılan, PVC türünde arkası yapışkanlı bir baskı malzemesidir. Folyo, başka bir malzemeye ihtiyaç duymaksızın birçok yüzeye (Cam – metal vb.) yapışması nedeniyle çok tercih edilmektedir.

Folyo Baskı: Normal folyolar tabelalarda ve cam vitrinlerde, cephelerde ve yönlendirmelerde kullanılır.
Cast Folyo: Cast Folyolar girintisi ve çıkıntısı çok olan yerlerde ve özellikle araç kaplamalarında sıcak hava ile uygulanır üzerine özel laminasyon atıldığında daha uzun ömürlü olur.
Şeffaf Folyo: Şeffaf folyoya dijital baskı ters baskı olarak yapılır içeriden yapıştırılır.

İstanbul Kartal’da folyo baskı ve yapışkanlı folyo baskı hizmeti verdiğimiz bölgeler.

Kartal folyo baskı, Atalar folyo baskı, Cevizli folyo baskı, Cumhuriyet folyo baskı, Çarşı folyo baskı, Çavuşoğlu folyo baskı, Esentepe folyo baskı, Gümüşpınar folyo baskı, Hürriyet folyo baskı, Karlıktepe folyo baskı, Kordonboyu folyo baskı, Orhantepe folyo baskı, Orta folyo baskı, Petroliş folyo baskı, Soğanlık folyo baskı, Topselvi folyo baskı, Uğur mumcu folyo baskı, Yakacık folyo baskı, Yalı folyo baskı, Yukarı folyo baskı, Yunus folyo baskı,