You are currently viewing Şile One Way Vision

Şile One Way Vision

Şile one way vision satışı burada! En kaliteli hizmet garantisiyle delikli folyo vanvejin baskı satın almak için hemen tıklayın.

Şile One Way Vision

Bir diğer adı delikli folyo olan Şile One Way Vision baskı, binaların cam yüzeylerine yapılan reklam uygulamasına denilmektedir. Delikli olmasının nedeni ise; camın iç kısmından bakıldığında dışarının görülmesi fakat dışarıdan bakıldığında camın iç tarafının görülmemesidir. Sık olarak rağbet gören bu reklam aracı hakkında daha fazla bilgi almak için bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Şile One Way Vision Baskı

Şile one way vision ile uygulama yapılan camlarda, gündüz vakti mekan içi görünmez ama mekan içerisinden dış keman rahatlıkla görüntülenebilir. Gün ışığı azaldığında, akşam saatlerinden ise iç mekanda kullanılan ışıkların açılmasıyla iç görülmeye başlar.

One Way Vision Baskı Nasıl Uygulanır?

  • İlk önce; uygulama yapılacak zeminin, kir, toz, ve yağ gibi etkenlerden temizlenmiş olduğuna dikkat edin.
  • Uygulanacak baskının cam yönünde olmasına dikkat edin ve üstten bant ile sabit hale getirin. Hemen akabinde astar kısmını bir miktar arka tarafa doğru soyun.
  • Uygulama yapılacak zeminin ve one way vision ürününün yapışkanlı kısmını, yarı yarıya sulandırılmış cam temizleme suyu ile ıslatın.
  • Bu şekilde, ürünü cam yerleştirebilir ve dilediğiniz gibi hareket ettirebilirsiniz.
  • Bir ragle ile cam arasında kalan suyu iterek köşelerinden dığşarı doğru iterek çıkartın.
  • Astarın kalan kısmını da yapışkanlı yüzeyden ayırın ve aynı işlemleri videoda görüldüğü şekilde tekrarlayın.

One way vision ya da halk dilinde delikli folyo baskı oldukça yaygın bir reklam aracıdır. Aslında malzeme tek taraflı görüş sağlanması ile bilinmektedir. Dijital baskı sayesinde reklam aracı olarak da kullanılmaktadır. Delikli folyo isminden de anlaşıldığı üzere delikli bir malzemedir. Deliklerin çapları malzemeye göre değişmektedir. Baskıdaki görsel kalitesi delik çaplarına göre değişmektedir. Türkiye’de bu kadar çeşitli delikli folyo bulunmamaktadır. Ancak görsel kalitesi dışarıdan bakıldığında anlaşılacak kadar iyidir. Malzemenin kendi yapışkanlık özelliği ile montajı da kolaydır.

Şile bölgesinde one way vision hizmeti verdiğimiz mahalleler.

Şile one way vision, Ağaçdere one way vision, Ağva one way vision, Ahmetli one way vision, Akçakese one way vision, Alacalı one way vision, Avcıkoru one way vision, Balibey one way vision, Bıçkıdere one way vision, Bozgoca one way vision, Bucaklı one way vision, Çataklı one way vision, Çavuş one way vision, Çayırbaşı one way vision, Çelebi one way vision, Çengilli one way vision, Darlık one way vision, Değirmençayırı one way vision, Doğancılı one way vision, Erenler one way vision, Esenceli one way vision, Geredeli one way vision, Göçe one way vision, Gökmaşlı one way vision, Göksu one way vision, Hacı kasım one way vision, Hacıllı one way vision, Hasanlı one way vision, İmrendere one way vision, İmrenli one way vision, İsaköy one way vision, Kabakoz one way vision, Kadıköy one way vision, Kalem one way vision, Karabeyli one way vision, Karacaköy one way vision, Karakiraz one way vision, Karamandere one way vision, Kervansaray one way vision, Kızılca one way vision, Korucu one way vision, Kömürlük one way vision, Kumbaba one way vision, Kurfallı one way vision, Kurna one way vision, Meşrutiyet one way vision, Oruçoğlu one way vision, Osmanköy one way vision, Ovacık one way vision, Sahilköy one way vision, Satmazlı one way vision, Sofular one way vision, Soğullu one way vision, Sortullu one way vision, Şuayipli one way vision, Teke one way vision, Ulupelit one way vision, Üvezli one way vision, Yaka one way vision, Yaylalı one way vision, Yazımanayır one way vision, Yeniköy one way vision, Yeşilvadi one way vision,