Folyo Dijital Baskı – (100×100 cm) kredi kartına taksitle, üstelik ücretsiz tasarım ve kargo fırsatıyla.
Folyo Dijital Baskı
Gerisini Express hesaplasın. Her ebat için sepetinize yeni bir folyo baskı ürünü ekleyebilirsiniz. Maksimum baskı genişliği 196 cm olup boy önemli değildir.
Kendinden Yapışkanlı Orajet Folyo Baskı
Özel boyut sipariş
Gelişmiş online tasarım stüdyosu
Opak ya da şeffaf malzeme
Dış mekan şartlarına dayanıklı
Üzun süreli vitrin reklamları
Tüm dış mekan düz yüzey kaplamaları
Bu ürünle farklı ölçülerdeki folyo baskılarınızın siparişini verebilirsiniz.
Sadece işinizin ebadını yazın. Gerisini Baskimo hesaplasın. Her ebat için sepetinize yeni bir folyo baskı ürünü ekleyebilirsiniz.
Maksimum baskı genişliği 196 cm olup boy önemli değildir.
Daha büyük boyutlardaki ürünler, uygun malzemeye göre binme payı verilerek bölünür. Bu adımda verilen folyo baskı siparişleri 720 dpi ve 1440dpi kalitesinde Roland baskı makinalarında basılmaktadır.
Folyo Baskı Nasıl Uygulanır?
Başlamadan önce; yapıştırılacak yüzeyin, kirden, tozdan, yağdan arınmış olduğundan emin olun.
Grafiğinizin cama bakmasını sağlayın ve üstten bantlayarak sabitleyin. Daha sonra astarı bir miktar dikkatle geriye doğru soyun.
Yapıştırılacak yüzeyi ve one way vision ürününün yapışkanlı kısmını, yarı yarıya sulandırılmış camsil ile ıslatın.
Bu şekilde, ürünü cam yerleştirebilir ve dilediğiniz gibi hareket ettirebilirsiniz.
Daha sonra bir ragle yardımıyla ürün ile cam arasında kalan suyu kenarlara doğru iterek çıkartın.
Astarın kalan kısmını da yapışkanlı yüzeyden ayırın ve aynı işlemleri videoda görüldüğü şekilde tekrarlayın
Yapışkanlı Folyo Dijital Baskı
Yapışkanlı Folyo Dijital Baskı – (100×70 cm) kredi kartına 12 taksitle, üstelik ücretsiz tasarım ve kargo fırsatıyla.
Dijital folyo baskı işinde folyo materyali kendinden yapışkanlı alt kısımında koruma kağıdı bulunan reklam sektöründe hemen hemen her noktada kullanılan reklam malzemesidir. Farklı renklerde fabrikasyon üretimi bulunan modellerinin yanı sıra, istenilen dijital görsel de folyo üzerine aktarılabilir. Genelde cam, ahşap kompozit, cephe uygulamalarında sıklıkla kullanılmaktadır.
Malzeme ölçüleri olarak piyasada 105, 127, 137 ve 152 cm’lik ölçüleri tercih edilmektedir.
Dış etkilere, olumsuz hava koşullarına karşı folyo da direnç kazanmak için baskı sonrası laminasyon işlemi ile koruma sağlanmaktadır.
Standart olarak kullanmış olduğumuz folyolar parlak yüzeye sahip ve kalıcı uygulamalar için uygundur. Solvent bazlı dijital baskı ile gerçekleştirilen ürünler 2 yıl boya solmama garantisine sahiptir. 1440 dpi baskı çözünürlüğü ile dış mekan da yüksek kaliteli görsellere sahip olabilirsiniz.
Standart üretimlerde şeffaf ve beyaz folyo olarak farklı çeşitleri de bulunmaktadır. Şeffaf folyo ve beyaz folyo da en kaliteli ürünler kullanılmaktadır.
Folyo Baskı Nasıl Yapılır?
Dijital baskı makinelerinde yapılan folyo baskıların bir yüzeyleri yapışkanlı olan reklam ürünleridir. Folyo baskı uygulanacak olan yüzey toz ile kirden arınmış olmalıdır. Yapıştırma işleminin yapılması sırasında katlanma olmamasına dikkat edilmesi gereklidir.
Katlanan folyolar yırtılabilir hatta hasar görebilir. Folyo baskı alanında uzman reklamcılar tarafından yapılan teknik ve profesyonel bir uygulama olarak yapılmaktadır. Express Reklam ailesi olarak uygulama ile üretimlerimizi tüm teknik detayları kusursuz bir şekilde gerçekleştirmekteyiz.
Yapışkanlı folyo baskı, şeffaf folyo baskı ve opak folyo baskı çeşitleri ihtiyaç duyduğunuz ebatlarda Express Reklam’da. Folyo baskı makinesi kullanılarak üretim yapmış olduğumuz folyo baskı uygulama çeşitlerini en ucuz folyo baskı fiyatları ile sipariş vermek için bizlerle iletişime geçebilirsiniz.
Folyo malzeme günümüzde daha çok dijital baskı işlerinde kullanılan, PVC türünde, arkası yapışkan bir baskı malzemesidir.
Yapışkanlı Folyo Baskı
Baskes folyo, talep edilen baskı işlemi sonrasında optik okuyuculu folyo kesim makineleri tarafından yalnızca ürünün ana hatları kalacak şekilde kesilir.
Folyo baskı yöntemi kullanılarak tarafımızca yapılan baskılar iç ve dış mekanda en çok kullanılan baskı türleri arasında olmaktadırlar. Bunun en önemli nedeni kullanımının oldukça rahat, uzun ömürlü ve maliyetinin küçümsenmeyecek oranda düşük seviyede olmasıdır.
Folyo, arkası yapışkanlı bir malzeme olan folyolar, dijital baskı makinaları ile basılarak her türlü düz ve pürüzsüz zemine yapıştırılarak uyglama yapılır.
Arka yüzeyi yapışkan PVC türünde bir malzeme olan folyo dijital baskı sektöründe çok yoğun kullanılan bir üründür. Yapışkan yüzeyi sayesinde binaların cephe giydirmelerinde, araç kaplamalarında, vitrin reklamlarında, iç mekan dekorasyon tasarımlarında uygulama alanı bulmaktadır.
Laminasyon Kaplama: Laminasyon bir veya daha çok malzemenin (kağıt, PE, alüminyum folyo vb.) ısıl işlemle birbirine yapıştırılmasına, bir yüzey üzerine kaplanması işlemidir.Ambalaj sanayinde, malzeme mukavemetini arttırmak, malzemelere geçirgenlik veya bariyer özelliği sağlamak, yumuşak dokunuşlu yüzeyler elde etmek için farklı laminasyon teknikleri uygulanmaktadır.
Folyo baskılar istenilen ebatlarda iç mekan veya dış mekan baskı makinalarında elde edilir. üzerine parlak veya mat laminasyaon atılrısa daha dayanıklı olur.
Folyo Baskılar, her türlü düz zemine yapıştırılabilir.
Cast Folyo, araç kaplamarı ve eğimli zeminler için kullanılır.
Floor graphic baskı, üzeri zor deforme olan bu folyolar zeminlere yapıştırılır.
Folyo Baskı
Yaptırmak istediğiniz folyo baskı ister vitrin reklamı olsun, ister cam folyosu, Express Reklam’ın online tasarım panelini kullanarak ihtiyacınızı karşılayacak tasarımı kendiniz kolayca yapın. Elinizde hazır tasarımınız varsa onu sisteme yükleyin ve gerisini Express Reklama bırakın. Tasarımınız yok ve kendiniz de tasarlamak istemiyorsanız Express Reklam’dan profesyonel tasarımcı kiralayın, şık ve güzel folyonuzu tasarlatın.
Folyo baskı yöntemi kullanılarak tarafımızca yapılan baskılar iç ve dış mekanda en çok kullanılan baskı türleri arasında olmaktadırlar.
Dijital baskı makinelerinde yapılan folyo baskıların bir yüzeyleri yapışkanlı olan reklam ürünleridir. Folyo baskı uygulanacak olan yüzey toz ile kirden arınmış olmalıdır. Yapıştırma işleminin yapılması sırasında katlanma olmamasına dikkat edilmesi gereklidir.